CAPRI / EMPRESA


MÉS DE 25 ANYS OFERINT EL MILLOR SERVEI

Multiserveis Capri a Vic, portem a terme serveis i lloguer de material per a càterings i esdeveniments tant per a particulars com professionals del sector de l’hostaleria. L’any 1988 es van començar les activitats comercials a Capri, donant petits serveis de lloguer de càtering, a particulars i professionals, del sector de l’hostaleria. La família fundadora al capdavant des dels inicis continua adquirint experiència dia a dia, treballant pels seus clients i aplicant aquesta mateixa filosofia, per poder donar el millor servei.

PENSEM EN EL FUTUR

“Muntatge per casament”. 2009 Sempre innovant amb la qualitat dels nous articles (vaixelles, copes, estovalles), tècniques de neteja, logística i. transport.
Una empresa familiar, que col•labora amb els seus clients, professionals i particulars donant sempre un servei personalitzat a mida de cadascú.
Des de Capri intentem sempre, de que disposin d’una oferta d’articles de qualitat , actualitzats convenientment segons les ultimes tendències, avenços tecnològics i logístics.
Formem el nostre personal per tal que estigui capacitat i poder donar un servei mes professional, que tan important es i tan aprecien els nostres clients.

EQUIP HUMÀ

Som un equip humà jove, dinàmic, amb una dilatada experiència en el sector del càtering i la hostaleria, amb un esperit innovador i creatiu. Desde Capri apostem pel benestar dels nostres treballadors, formem el nostre personal per tal que estigui capacitat i poder donar un servei mes professional, que tan important es i tan aprecien els nostres clients.Des de 1988, any en que modestament varem començar les activitats de Multiserveis Capri a Vic, portem a terme serveis i lloguer de material per a càterings i esdeveniments tant per a particulars com professionals del sector de l’hostaleria.
Contacte

Capri Multiserveis

  • Direcció: C/ Sant Jordi, 4-6. Baixos
  • Telèfon: 93 886 08 69
  • Web: www.mscapri.com
Pinterest Capri