CAPRI / SERVEIS


CASAMENTS

"En un dia tan especial són molt importants els detalls."

El nostre sortit en estovalles, coberteries, cristalleria i vaixella, obre un ampli ventall de possibilitats per triar quina sedueix mes als nuvis i disposar de la seva elecció el dia de la seva boda. En una visita es poden comparar diferents muntatges per escollir el que mes agrada. El nostre equip dona un seguiment exhaustiu de la boda per tal que tot surti com s’ha acordat.

PROFESSIONALS

"Un professional requereix un equip amb experiència que li doni seguretat a l’hora de contractar un Servei."

Des de CAPRI intentem estar sempre al costat dels professionals de restaurants i càterings, que sol•liciten els nostres serveis per tal de poder-li donar el servei que busquen, estalviar-se molèsties i poder atendre la cuina i els clients com es mereixen.

EMPRESA

"Inauguracions, presentacions, cocktails institucionals, etc."

Adaptant-nos a cada event es proporciona l’estructura per actes puntuals tant importants per a una empresa , com pot ser la inauguració de les noves instal•lacions, cocktails presentació d’un nou producte, etc.

MAQUINÀRIA

"Disposem de maquinària per poder contribuir en la preparació de cuina de qualsevol tipus d’esdeveniment."

Disposem de maquinària per poder contribuir en la preparació de cuina de qualsevol tipus d’event. Planxes professionals, fregidores, forns convenció, armaris calents., etc. Tot preparat per a la mobilitat , facilitant el muntatge en qualsevol lloc que sigui necessari. Assessorem el client en el muntatge mes idoni per a cada ocasió.

FESTES FAMILIARS

"T’ajudem per a que comparteixis moments amb els teus."

Event on el client, depenenent de la importància que li dona, tria el tipus de parament que creu adequat, per poder atendre els seus convidats durant la seva festa i despreocupar-se de tenir que rentar-ho tot.

POPULARS

"T’ajudem per a que comparteixis moments amb els teus."

Muntatges per a grans trobades o festes populars que requereixen un gran desplegament, on no es tant important la qualitat de la vaixella però si la logística i la planificació tenir la sensació de control i tranquil•litat durant un event de grans dimensions.